Selvbetjente drivstoffstasjoner som heter DRIV

DRIV og Jæren- og Agder Olje tilbyr drivstoff i distriktene til jevne priser. Kunder kan finne 90 DRIV-stasjoner på Østlandet og i Midt-Norge. Agder og Jæren Olje tilbyr ytterligere 62 DRIV på Sør- og Vestlandet, opp til Stavanger. Drivstoffstasjonene er for alle – yrkessjåfører og privatkunder. 

Finn din nærmeste DRIV-stasjon!

Tank ved en av våre 150 DRIV-stasjoner. Finn DRIV der du er – det kan lønne seg.

Finn din nærmeste DRIV-stasjon!

Tank ved en av våre 150 DRIV-stasjoner. Finn DRIV der du er – det kan lønne seg. 

Alle de samme fordelene som du er vant til!

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å benytte vårt drivstoffkort. Anskaffelse av kortet koster ingenting, og du får heller ingen renter, gebyrer eller krav til minstebeløpskjøp.

Oversiktlig fakturering

Det skal være enkelt og oversiktlig å bruke vårt drivstoffkort. Du får faktura to ganger per måned, og du når som helst kan logge inn på dine sider og se ditt forbruk.

Lokalt engasjement

Vi har stort fokus på lokal tilgjengelighet, og har derfor sikret at vi tilbyr drivstoff ute i distriktene der folk bor og ferdes.

Jæren- og Agder Olje driver DRIV

Jæren- og Agder Olje bygger sammen med DRIV energi et kundevennlig drivstoffnettverk. Fra våren 2024 vil du se at DRIV vokser frem hos oss på Sør- og Vestlandet. Våre fyllestasjoner er de samme, men i ny drakt. Menneskene bak er også de samme, men nå jobber vi i et større nettverk til det beste for kundene.