DRIVSTOFFKORT FOR PRIVATKUNDEr

Med DRIV-kortet får du alltid rabattert pris per fylte liter!

Nå kan du sikre deg en kostnadseffektiv og problemfri kjøreopplevelse med Jæren- og Agder Olje sitt DRIV-kort for privatkunder. Dette kortet er skreddersydd for å gjøre din hverdag langs veien så økonomisk gunstig som overhodet mulig.

Flere fordeler med drivstoffkort

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å benytte vårt drivstoffkort. Anskaffelse av kortet koster ingenting, og du får heller ingen renter, gebyrer eller krav til minstebeløpskjøp.

Oversiktlig fakturering

Det skal være enkelt og oversiktlig å bruke vårt drivstoffkort. Du får faktura to ganger per måned, og du når som helst kan logge inn på dine sider og se ditt forbruk.

Lokalt engasjement

Vi har stort fokus på lokal tilgjengelighet, og har derfor sikret at vi tilbyr drivstoff ute i distriktene der folk bor og ferdes.

Spørsmål og svar

Hvor kan drivstoffkortet brukes?

Du kan bruke ditt drivstoffkort på våre pumper i Rogaland, Agder, Randøy, Finnøy og Haugaland. I tillegg kan du nå anvende kortet på Driv sine 70 stasjoner som strekker seg over Østlandet og Midt-Norge.

Allerede kunde og ønsker flere kort? 

Er du allerede kunde og ønsker flere kort, eller trenger bistand til annen korthåndtering, send epost direkte til post@jaerenolje.no så kontakter vi deg fortløpende.

Fungerer kortet mitt på Driv sine stasjoner? 

Ja – vi inngikk nylig et samarbeid med Driv som gjør at du kan benytte ditt drivstoffkort på Driv sine 70-stasjoner, med samme rabatter som hos oss!