DRIVSTOFFKORT FOR BEDRIFT

Velg en leverandør med et bankende hjerte for distriktene!

Vi har skreddersydde løsninger som gir din bedrift mulighet til å effektivisere drivstoffutgiftene, samtidig som vi hjelper deg med å holde oversikt på det administrative.

Med vårt drivstoffkort for bedrift får du eksklusive fordeler, og vi sørger for å alltid tilby din bedrift drivstoff der du er. Bedrifter får også skreddersydd rabatt på listepris ut fra volum.

Jevnere priser på drivstoff 

Når du møter oss på veien er vi mest sannsynlig ute for å levere drivstoff, smøreoljer eller biofyringsolje til en av våre kjære kunder. Personlig service står høyt hos oss, og våre sjåfører har god lokalkjennskap. Du kan altså være helt trygg på at leveransen kommer frem til avtalt tid, og at vi holder jevne, konkurransedyktige priser. 

SDS datablad 

Hos Jæren Olje er vi alltid opptatt av Helse, Miljø og Sikkerhet både hos oss og våre samarbeidspartnere. Alle våre smøreoljer og drivstoff har derfor et tilhørende sikkerhetsdatablad utformet i henhold til EcoOnline sin standard. Sikkerhetsdatablad er viktig for deg og din bedrift for å sikre en trygg håndtering og bruk av drivstoff i ulike situasjoner.