Sponsorvirksomhet

Vi skal bidra til å skape bred aktivitet og bygge gode relasjoner

Vi kaller oss helst for samarbeidspartner, ikke sponsor, fordi det er samarbeid det handler om. Sammen får vi ting til å skje!

Sponsing er den kommersielle delen av vårt samfunnsengasjement og inngår som en del av markedsføringen. Vår sponsorvirksomhet har som mål å skape gode assosiasjoner og økt kjennskap til vår merkevare.

Vi har om lag 60 sponsoravtaler med blant annet idrettslag og idrettsklubber, vintersport som skianlegg og skiklubber, golfklubber, Sykkelklubb, motorsport som Speedway/cross, bilcross, minicrossbane, Jæren Traktor-pulling og 3 traktorpullere fra distriktet. flere andre organisasjoner som korps, skule: innsamlingsaksjoner og arbeidsfag. Og andre frivillige organisasjoner for barn og voksne.

Vi skal hjelpe/bidra til å skape bred aktivitet i distriktet, for et bredere nettverk og bygge nye relasjoner. Vi er opptatt av og ønsker å bidra til at barn, unge og voksne engasjerer seg i lokalmiljøet.

I tillegg ønsker vi å benytte våre samarbeidspartnere til å skape gode relasjoner til våre kunder, og stolthet og motivasjon hos våre medarbeidere.

Vi er takknemlige for å få ta del i denne viktige delen av vårt samfunn der alle jobber for et godt miljø for alle. Aktiviteter for barn, unge, voksne og godt voksne – for alle. 

Takk til alle dere som er ivrige på deres fritid og bidrar til at deres og andres barn har mulighet til å drive fysisk aktivitet som og minst like viktig for sosialt samvær. Dere er gull verdt. 

Det er gjennom slikt samarbeid mange nye bånd knyttes!

Helen Vold

Sponsoransvarlig